Must have summer items!

IMG_2070IMG_2071

 

Items from chicy.se and collage made by me

 MUST HAVE SUMMER ITEMS

Fixade till ett litet must have collage inför sommaren. Detta är då enligt vad jag tycker man borde ha! Hoppas ni tycker samma!

För det första gillar jag slitna jeans, och på sommaren kan man ha slitna med hål i istället för på vintern då det blir bara kallt med dem. Ett klädesplagg som ännu är mode också och passar utmärkt med en beige trenchcoat, som gör att vi kommer in på det andra måste-ha-plagget, som är en Trenchcoat, en klassiker som man borde ha i garderoben. Beige passar med princip allt, jeans klänning kjol, med vitt, svart, ja you name it. På Vår/sommaren kan man köra på den tunna modellen, och sedan mot hösten byta till en tjockare. Om man vill vara lite extra crazy (som jag ibland) finns det också rosa och turkosa alternativ som går i pastell nyanser.

Med spets associerar man alltid med romantik, och det går aldrig ur tiden, har du den gulliga söta stilen, är spets något för dig! Ingen skillnad det är kjol, klänning, kaftan, det är alltid ett säkert kort med spets. Och för att tuffa till det lite kan man lägga på en läder jacka!

För soliga sommar dagar och nätter, är långklänning på sin plats! Skön och luftig som fungerar till vardag som till fest. Något annat jag tycker om är höga jeans med kort topp till. Är du påväg till stranden måste man också ha en snygg rymlig ryggsack!

Det var dagens modetips från mig! Ha en bra fortsatt dag!
– Josefin Tatiana

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s